top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Carolina Victoria González Van Eechoud. De eerste 30 jaar van mijn leven probeerde ik altijd aan andermans verwachtingen te voldoen, overigens zonder succes, waardoor ik uitendelijk niet meer wist wie ik werkelijk was. Mijn vreugde, mijn passie en mijn capaciteit om echt liefde te geven en te ontvangen waren verdwenen. Allerlei lichamelijke en emotionele klachten namen alleen maar toe. Ook al had ik in de ogen van andere mensen alles, diep van binnen was ik ongelukkig. De diepe wonden uit mijn kindertijd, gebeurtenissen waarvan ik mij niets meer kon herinneren, bleven mij achtervolgen. Ik had ze heel goed verstopt, zowel voor mezelf als voor anderen.

 

De weg van helen, of beter gezegd, de weg naar mezelf, begon voor mij in April 2004 met mijn eerste “healing” cursus. Toen kon ik voor het eerst ervaren dat er meer was dan wat we konden zien, en dat datgene waar ik altijd al stiekem over had gedroomd... was mogelijk!... Wonderen waren mogelijk!!! Helende Energieën bestonden echt!!! 

 

Sinds toen is mijn hele wereld veranderd en heb ik allerlei soorten cursussen gevolgd om mijn kennis te verbreden en steeds dichter bij mijzelf te komen. Het was voor mij al vanaf het begin duidelijk dat mijn hart’s verlangen om andere mensen te helpen, op deze manier mogelijk zou kunnen worden.

bottom of page