top of page

De behandeling

Na jaren te hebben gewerkt met verschillende helende technieken, o.a. verschillende soorten Reiki, Tera-Mai Seichem, The Reconnection en SEKHEM/All-Love, heb ik mijn eigen manier ontwikkeld om mensen te helpen helen en in balans te brengen. 

 

Wanneer je bij mij komt voor een sessie, stel ik mezelf open om de helende energieën te  ontvangen die je op dat moment het meest nodig hebt om te helen, en geef ik ze aan jou door. Ik creëer ook een veilige ruimte voor jou om jezelf op een hoger niveau te leren kennen en de helende energieën te kunnen ontvangen en hun werk te laten doen. 

 

Een sessie duurt ongeveer 1 uur. Bij de behandeling lig je op een massage tafel zonder schoenen en, afhankelijk van  wat er nodig is, leg ik mijn handen direct op je lichaam of hou ik ze op een afstand. 

 

Soms is het nodig dat ik je vragen stel tijdens de behandeling over wat je voelt, ziet of ervaart, maar het kan ook zijn dat de woorden niet nodig zijn omdat je in een hele diepe rust toestand belandt.

 

Fysieke zowel als mentale en emotionele klachten kunnen worden verbeterd of geheeld. Afhankelijk van de persoon en de klacht of klachten, zijn er soms vervolg  sessies nodig om de beste resultaten te kunnen bereiken.

Sessies op afstand of online zijn ook mogelijk.

 

De kosten van een sessie zijn 90 Euro. 

 

Ik werk in Delfgauw (Pijnacker-Nootdorp).

 

Om een afspraak te maken of als je meer informatie zou willen weten, kun je me e-mailen naar cvgvan@outlook.com of via het onderstaande formulier.

Volg je gevoel!

Bericht ontvangen!

bottom of page