top of page

Ervaringen van cliënten

Voor de behandeling door Carolina wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik was een beetje zenuwachtig en vond het ook spannend.

 

Carolina stelde mij echter heel snel op mijn gemak door haar vriendelijkheid en open houding. Vervolgens nam ik plaats op de behandeltafel en startte Carolina met de behandeling. 

 

Wat ik tijdens deze behandeling heb ervaren is moeilijk te beschrijven, aangezien het voor mij een soort openbaring was. Allereerst voelde ik een soort koele tinteling, bij mijn armen die zich vervolgens door mijn hele lichaam verspreidde, wat een heel fijn gevoel was. Daarna stelde Carolina een aantal vragen, waaruit bleek dat er nog ‘dingen’ waren die geheeld konden worden in verband met mijn onvervulde kinderwens. Carolina begeleidde mij heel erg prettig tijdens dit proces en ondanks dat ik verschillende intense emoties voelde, zoals vreugde en verdriet wist Carolina mij heel goed te begeleiden en troosten, waardoor ik mij heel veilig voelde. De behandeling was zo ontzettend mooi en fijn! Er gebeurde daadwerkelijk ‘iets’ in mijn lichaam, er werden dingen ‘geheeld’. Dit alles voelde aan als prikkelingen, koelte en een soort stroming.

 

Voor het eerst heb ik daadwerkelijk ervaren dat energie overal is en dat wij verbonden zijn met alles door deze energie en heb ik deze energie letterlijk voelen stromen door mijn lichaam, dit was zo fijn en bijzonder! 

 

Na de behandeling voelde ik me geweldig en ‘lichter’ en vol energie. In de dagen erna heb ik nog regelmatig de energie/warmte gevoeld, op de plaatsen waar ik dit tijdens de behandeling ook had gevoeld, alsof de benadeling/heling nog doorging. Wat heel bijzonder is, is dat sinds de behandeling mijn oorsuizen nagenoeg weg is. Hier had ik eigenlijk continu last van en na de behandeling was het ineens weg, zo fijn!

 

Carolina ik wil je heel erg graag bedanken voor deze bijzondere en fijne behandeling!

M.

 

Heel snel nadat Carolina haar handen op mijn hoofd had gelegd, voelde ik alsof mijn lichaam ging zweven boven de behandeltafel en voelde ik ook een zachte schommeling  die mij uit mijn lichaam haalde. Ik ervoer een welzijn dat zich mengde met vreugde en spirituele vrede.

Wat later voelde ik alsof mijn lichaam extreem zwaar werd en dat er aan mijn maag en darmen werd getrokken in de richting van mijn benen. Mijn darmproblemen en de erge pijn die ik in mijn maag had, de redenen waarom ik voor een behandeling kwam, waren totaal verdwenen. Mijn buik voelde alsof het van doorzichtig glas was en alsof ik een mint snoep had genomen waardoor het helemaal fris werd van binnen. 

Nadat ik een redelijke lange tijd van deze ongelofelijke gewaarwordingen had genoten, zag ik mezelf omarmd door mijn ouders,  jaren geleden overleden, en voelde hoe ze me beschermende en hoe ze mij de liefde en tederheid gaven die ik als kind van hen kreeg. Aan het einde van de sessie, deed de zachtheid van de ontmoeting mij met tranen huilen van vrede.

 

Clara

 

(0orspronkelijke tekst) 

Al poco tiempo de sentir las manos de Carolina sobre mi cabeza, sentí que mi cuerpo estaba flotando sobre la camilla. Un suave balanceo me libraba del cuerpo dando paso a un bienestar que se mezclaba con alegría y paz espiritual. 

 

Más tarde sentí como si mi cuerpo fuera extremadamente pesado y como si alguien tirara de mi estómago y mis intestinos en la dirección de mis piernas. El intenso dolor de estómago y mis problemas intestinales, el motivo por el que acudí a Carolina, desaparecieron por completo. Mi abdomen parecía ser de cristal transparente y tenía la sensación de haberme tomado un caramelo de menta.

 

Después de bastante rato de disfrutar de estas increíbles sensaciones, me ví abrazada a mis padres, muertos hace varios años, que me protegían y me daban un amor y ternura como cuando era niña. Al terminar la sesión, la dulzura del encuentro me hizo llorar lágrimas de paz.

 

Clara

"Touched by an Angel"

Toen Carolina haar handen op mijn schouders legde, voelde ik direct een warme energie naar binnen stromen. Wat later hield ze haar handen op verschillende plaatsen bij mijn hoofd en nek waarbij ik de energie zo naar binnen voelde stromen. Een heel fijne zachte energie. 

Vervolgens voelde ik een blokkade in mijn buik die te maken had met negatieve ervaringen met de manier hoe mijn ouders met elkaar omgingen, al ontstaan in mijn jeugd. Door middel van een geleide meditatie door Carolina, gingen we terug naar die tijd en heelden die vervelende situatie. Op dat moment voelde ik een heftige emotie en verdween de blokkade. De energie stroomde ongeremd door en ik voelde dat als heftige tintelingen door mijn hele lichaam van top tot teen. Een zeer prettig gevoel maar moeilijk te omschrijven. Als ik het toch doe, noem ik het dus tintelingen of een verbinding met de Bron(energie) of een aanraking door een Engel. Ik voelde me wie ik werkelijk was, mijn hogere zelf. Dagelijkse problemen werden onbelangrijk en ik realiseerde me wat belangrijk voor me was op dat moment in mijn leven. 

Toen ging ik onder leiding van Carolina wat verder in de tijd en ik besefte dat een aantal van mijn latere problemen ontstaan waren door de situatie van de net opgeloste blokkade. Een aantal hiervan losten wederom op.

's Avonds voelde ik de energie nog steeds aanwezig en ik heb de volgende dag tot 11:00 uur uitgeslapen. Het was waarschijnlijk nodig om mijn lichaam de rust te geven en te laten wennen aan de energetische veranderingen die tijdens de behandeling waren ontstaan. 

 

Het was een heel fijne ervaring. 

 

Carolina heeft de capaciteit om een heel bijzondere energie door te geven en een ruime ervaring aan manieren om de problemen die tijdens een behandeling boven komen drijven, op te lossen. 

D.

Ik werd door Carolina behandeld omdat ik al maanden last had van mijn rechter borst. Ik had steeds een zeurende pijn en wist niet wat er aan de hand was. Carolina deed haar hand op mijn borst en zij voelde de pijn in haar hand komen. Ze ging elke keer weer haar hand losschudden. Volgens mij was ik na ongeveer 15 minuten pijnvrij en de pijn is sindsdien nooit meer terug gekomen.

 

Een andere keer ben ik door haar behandeld na de dood van mijn vriendin Julia. Ik ben iemand die niet zo makkelijk kan huilen en voelde dat mijn verdriet “vast zat”. Bij de behandeling begon ik te huilen en voelde ik hoe de spanning mijn lichaam verliet en een gevoel van rust en warmte over mij heen kwam. Ik kon eindelijk weer in het moment zijn!!

Een van de meest indrukwekkende ervaringen die ik heb gehad tijdens een van haar behandelingen was de keer dat ik heel erg pijn had in mijn onderrug. Ik had het al een week lang gehad en werd steeds erger en erger totdat ik bijna niet meer kon lopen. Carolina legde haar handen op mijn stuitje en onderbuik terwijl ik nog stond en binnen 1 minuut de stroming van energie en allerlei soorten gevoelens waren so intens dat ik bijna wegviel en moest direct gaan liggen. Ik begon ineens heel erg te huilen en dat duurde ogeveer 10 minuten. Ik merkte dat ik veel te veel emoties had ingehouden en die kwamen in een keer los. Daardoor was de pijn in mijn onderrug ook in een keer verdwenen en dat was zo fijn!! 

 

Ine

 

Ik was al eerder behandeld door een “Healer” maar dat had niet zo’n indringend en overtuigend effect als met Carolina Gonzalez. 

 

Na 5 minuten al, voelde ik iets in mij bewegen en “zag” hoe een probleem (blokkade) bij mijn hart werd weggehaald door een simpele handbeweging van Carolina. Ik merkte dat mijn innerlijke Ego dat niet zo prettig vond :-) Daardoor zag ik ook dat ik zelf het probleem aanhield. Wat een herkenning en inzicht. Bedankt! 

 

M. A.

  

In oktober 2012 werd ik geopereerd aan mijn rechterknie. Een gedeelte van de binnenmeniscus werd verwijderd. Ik heb na de operatie Carolina gevraagd om mij op afstand te behandelen.

 

In het begin van de behandeling voelde ik een koelte om mij heen komen. Hierna    begon er van alles te bewegen in en om mijn hoofd. Dat voelde prettig aan. Weer later gebeurde hetzelfde in mijn  hart: kleine golfbewegingen en zachte energieën. Mijn hart-chakra ging verder open.

Hierna voelde ik van alles gebeuren in en rond mijn knie: koelte, prikkeltjes, veel bewegingen en aanrakingen. Er werd onmiskenbaar aan mij en mijn knie gewerkt. Ik zakte langzaam weg in een lichte, korte slaap terwijl ik voelde dat er nog steeds en helende energie om mij heen hing.

De hele behandeling duurde ongeveer een uur. Maar de heling stopte hierna niet: Als ik mijn handen boven mijn knie hield, voelde ik een soort zachte energetische deken om mijn knie. Zo wist ik dat de heling nog steeds doorging.

 

De volgende dag hoefde ik geen pijnstillers te gebruiken en kon ik, zij het rustig, alles weer doen: lopen, traplopen, enz. Ook toen voelde ik dat er nog helende energieën aanwezig waren.

 

De 3e dag ben ik met de auto naar mijn werk gereden en heb ik alles gedaan wat ik normaal ook als Wiskundeleraar doe.

 

Ik had van tevoren niet geloofd dat ik zo snel hersteld zou zijn en pijnvrij. 

Het herstel is enorm versneld door de energetische behandelingen van Carolina. Erg bedankt!!!!

 

Dion

 

Vaak had ik last van oververmoeidheid en een tekort aan energie. Echt in balans zijn, was ook echt lastig voor mij.

 

Wanneer ik naar Carolina ging, zag en voelde zij meteen mijn gemoedstoestand en energie-level. 

 

Zij stelde mij op mijn gemak en vouwde haar handen samen, vragende om de energie die nodig was.

 

Vrijwel direct voelde ik een hele fijne, zachte energie naar beneden dalen. Na 10 minuten voelde ik mijzelf weer opgeladen en kon ik er weer tegenaan!

 

5 weken geleden moest ik een vervelende operatie ondergaan. Omdat ik hier erg onzeker en nerveus over was, vroeg ik Carolina mij op afstand te helpen.

 

Voordat ik de operatiekamer inging, voelde ik weer die hele fijne, zachte energie (Carolina Energie!) Deze energie viel als een heerlijke deken om mij heen en ik was niet meer nerveus en bang….

 

Na de operatie verwachtte ik veel pijn te hebben, maar ook hier bleef ik die fijne energie voelen en had ik veel minder pijn dan verwacht.

 

Nu 5 weken later zijn de littekens bijna niet meer te zien! En ik voel me  goed!  Echt Wonderbaarlijk!

 

Carolina Bedankt!!! 

 

Wanda

 

 

"Er gebeurde daadwerkelijk ‘iets’ in mijn lichaam, er werden dingen ‘geheeld’ . Dit alles voelde aan als prikkelingen, koelte en een soort stroming."

 M.

"Mijn darmproblemen en de erge pijn die ik in mijn maag had waren totaal verdwenen."

Clara

"Door middel van een geleide meditatie door Carolina, gingen we terug naar die tijd en heelden die vervelende situatie. Op dat moment voelde ik een heftige emotie en verdween de blokkade."

D.

"Ik merkte dat ik veel te veel emoties had ingehouden en die kwamen in een keer los. Daardoor was de pijn in mijn onderrug ook in een keer verdwenen en dat was zo fijn!!" 

Ine

"Na 5 minuten al, voelde ik iets in mij bewegen en “zag” hoe een probleem (blokkade) bij mijn hart werd weggehaald door een simpele handbeweging van Carolina."

M. A.

"Ik had van tevoren niet geloofd dat ik zo snel hersteld zou zijn en pijnvrij. Het herstel is enorm versneld door de energetische behandelingen van Carolina. Erg bedankt!!!"

Dion

"Deze zachte en fijne energie viel als een heerlijke deken om mij heen en ik was niet meer nerveus en bang…"

Wanda

bottom of page